Gewoonweg Wandelen 
 

Met de auto op ontdekking


De vakantie is de ideale tijd om tot rust te komen. Geniet van de natuur, ontdek nieuwe culturen, ontmoet lokale mensen en ontspan met een drankje op een terras. Tijdens een autovakantie heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Wil jij stoppen bij een mooi kasteel, onderweg lokale producten kopen of uitgebreid lunchen in een mooi dorpje? Alles kan, jij bepaalt zelf je dagindeling.

Je kunt zorgeloos genieten van je autovakantie, alles is voor je geregeld. Er is een prachtige route uitgestippeld, de hotels zijn geboekt en de reisafstanden zijn zo gekozen dat je tijd overhoudt om onderweg te stoppen en even je benen te strekken.

Boek van te voren een aantal excursies. Te denken valt aan een (wijn)proeverij, een mooie wandeltocht door een natuurpark, samen met een gids op zoek naar wilde dieren, een stadswandeling of een boottocht. 

Op korte termijn zul je hier een uitgebreid aanbod aan autovakanties vinden in diverse landen. Wil je nu al meer informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail: info@gewoonwegwandelen.nl.


SLOWAKIJE

Ontdek het Tatra Gebergte - 7 dagen

Op ontdekking in Slowakije - 8 dagen