Gewoonweg Wandelen 
 

Familievakanties - Slowakije


In Slowakije is meer te beleven voor kinderen dan alleen waterparken en klimparken. Slowakije is een prachtig land en nog niet bij veel toeristen bekend. Het land is klein qua oppervlakte maar heeft veel te bieden; denk aan het bruisende Bratislava, historische monumenten, een schitterende natuur, folklore, schilderachtige stadjes en imponerende kasteelcomplexen.

Ga met je kinderen eens de natuur in en laat ze zien dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. In Slowakije ligt bijvoorbeeld het Nationale Park Tatra en dit is een waar eldorado voor natuurliefhebbers. Je kunt hier urenlang wandelen en in de wintermaanden kun je hier skiën. In de afgelegen gebieden komen zelfs nog wolven en beren voor. 

Ook een bezoek aan een grot is een aanrader voor gezinnen met kinderen! Of neem het treintje van Strbské Pleso naar Starý Smokovec en geniet onderweg van de prachtige uitzichten. In Starý Smokovec ligt Tricklandia, hier draait alles om optische illusies. Een andere aanrader is het boomtoppenpad in Bachledka in het Nationale Park Pieniny.

Hieronder vind je het aanbod aan familievakanties in Slowakije van Gewoonweg Wandelen.

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Neem dan contact op!

Gewoonweg Wandelen stelt graag een reis "op maat" samen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Ook de hieronder vermelde reizen zijn "op maat" aan te passen.

Meer informatie over Slowakije, klik hier.


FAMILIEVAKANTIE IN HET TATRA GEBERGTE

  • 7 dagen
  • Bratislava met Bibiana, International House of Art for Children
  • Aquacity in Poprad
  • bezoek Tricklandia in Starý Smokovec
  • neem het treintje van Strbské Pleso naar Starý Smokovec


Informatie